Afinad Zakelijke Dienstverlening                                                                                                                             Kamer van Koophandel nummer: 71337725

  

Onze werkwijze

Nadat wij Uw informatie aanvraag hebben ontvangen, zal er eerst telefonisch contact met U worden gelegd om globaal een beeld te verkrijgen van Uw wensen en behoeften van Uw bedrijf. Dit geeft U ook de mogelijkheid om antwoord te krijgen op de, voor U meest belangrijke, vragen. Aangezien dit gesprek oriënterend van aard is voor zowel U als Afinad, wordt deze niet in rekening gebracht.

Hierna volgt een persoonlijk bezoek, bij Uw bedrijf, waar een meer diepgaand gesprek plaats zal vinden. Dit is nodig om een goed beeld te verkrijgen van de benodigde werkzaamheden en opdat wij U een offerte op maat kunnen aanbieden. Het gesprek duurt ongeveer ander half uur en wordt wel in rekening gebracht. Dit is altijd een vast bedrag, ongeacht de duur van het gesprek.

Binnen een week nadat het gesprek plaats heeft gevonden, krijgt U van ons een op maat gemaakte offerte. Mocht U besluiten om hierop in te gaan, dan sluiten wij een contract met U af, onder de algemene voorwaarden geldende voor Afinad Zakelijke Dienstverlening. 

Onze diensten

U kunt meer te weten komen over de diensten van Afinad Zakelijke Dienstverlening door de webpagina's van de specifieke dienst op onze website te bekijken of door contact op te nemen met ons. 

Een indicatie van de prijzen per dienst kunt U vinden onderaan onze startpagina.